Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, October 02, 2009

Poll - Tolong Jawap Sket....TQ ^-^

------------------------------------------------------------------------------------------
Jangkamasa Poll : Jumaat 11am (02/10/09) sehingga Ahad 11am (04/10/09)
------------------------------------------------------------------------------------------

aku ni karang la 5 soalan dkt poll widget nuffnang

aku igtkan ada code yg boleh ditempek kat entry aku ni, rupa2nya auto display..jadi aku malas nak carik host lain utk create poll baru..

so sesapa yg singgah & terajin la pulak, sila jawap poll aku kat sebelah kiri tu yer...

------------------------------------------------------------------
i need your feedback on my current blog
------------------------------------------------------------------

aku serabut sbnrnya tgk blog aku skrg ni, dgn background hitam (jiwa aku mmg suit dgn bg hitam jer, adeh) dgn iklan bersepah, dgn widget2 nya

tapi aku ni jenis sayang nak buang..adoi lah..apa kata aku dgr pendapat korang lak..kalau agak2 malas nak jawap poll, kasi la komen sini sket, bole aku improve mana2 yg boleh diimpove
Post a Comment