Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Tuesday, October 06, 2009

My Nuffnang Progress

DISCLAIMER : Edisi Syiok Sendiri (Kalau rasa sakit hati & sakit jiwa, sila jangan baca)

walaupun tabung aku kat nuffnang tu ciput je, tp aku suke la tgk progress iklan yg tubik kat blog aku ni

start minggu lepas aku dah start dapat Buffered Earning Campaign..once dpt buffered campaign ni, iklan tu akan berlegar je kat header aku tu..aku dpt kempen P1..jadi mmg iklan P1 je la yg kuar..mlm tadi aku tgk dkt header aku kuar iklan Dutch Lady pulak..bila aku cek nuffnang akaun, tgk2 aku dah dpt 2 kempen :D syiok



* tubik = keluar
Post a Comment