Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, October 08, 2009

LTAT Interview Session

overall, ni la interview yg plg best aku penah pergi

ada 2 sessi - aptitude test & interview

dari 10 org yg shortlisted, cuma 5 org yg datang

encik yg incharged kitaorg tu mmg gilerr kewl~ best sesangat..dia bg tips, pendapat, bg sessi soal jawap (sela masa sblm setiap org kena panggil di interview)

aku tak igt nama dia, tp dia dah 20 tahun keje situ, senior programmer..mmg best lah, semua org enjoy..dia siap suh kitaorg ni bersuai kenal..end up, masing2 tukar no.phone/email add/facebook

aku dah dpt 2 org kawan baru Hazura & Rizal :D

andai tu bukan rezeki aku, aku tak kisah sbb itu pengalaman interview yg plg best utk aku
Post a Comment