Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Sunday, May 16, 2010

Tutorial : Cara Melilit Selendang

Salam..

Tadi masa blogwalk terjumpa blog yg buat tutorial pakai selendang ni..sgt menarik untuk dikongsi rasanya..

Aku start berkecimpung (wah perkataan!) dlm arena selendang ni start 2010..maklumlah baru pandai pakai selendang..tu pun belajar lilit kut youtube..test punya test..belasah aje lah..

Untuk korang2 yg nak ngetest pakai selendang ni..sila ikut tutorial ni yer..



Bahagian depan selendang ni biasanya bergantung kepada saiz bidang selendang tu dan saiz bahu si pemakai..kalau mcm aku yg bahu lebar (gemuk la kata) result dia tak la se cun awek kat atas tu :D

Tapi best lah pakai selendang ni..nak gosok pun cepat dan senang di pakai ^_^

Aku & Selendangku ;)



Post a Comment