Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, May 05, 2010

Seminar @ The Gardens Hotel & Residences

Produk :  Xythos Enterprice Document Management Suite (EDMS)
Company : BT Frontline


Overall, presentation OK.  Sessi pun tak lama..kejap je, ada lah dlm 45min - 1 hour gitu..produk ni mcm kombinasi antara sharepoint & scan..erm, skrg ni co. aku dah ada dua2 benda ni..sharepoint dan imaging, dan takde pun masalah menggunakannya.  Apa pun, best jugak bila dpt dgr presentation pasal produk baru nih.  

Ada lagi best, nk tau apa dia? makan lah..peh, gile TERBAEK okeh..mmg puas hati sesangat lah!! 

Aku siap email diorang pagi tadi  sbb nak tau rate dining diorang..nnt hujung entry aku tempek harga yer..berbaloi sgt rasanya..

Layan lah gambar 2-3 keping ni dulu

sessi pendaftaran


En. Sulaiman (our boss) & Syira


Dlm lif ke tingkat 6 untuk buffet lunch


Gambar gelap, sian si syira, kamera korok je lah kata..
tunggu nnt aku ada pitis, akan ku rembat jua SE C905..huwaaa~



nyum2..pilihan makanan sgt3 banyak & sgt3 sedap!


Dalam seminar room sblm start sesi



tea break ^_^


*****************************************************
Gile cepat tau diorang reply email aku :D
Warmest greetings from The Gardens Hotel & Residences!

First of all, thank you for choosing our restaurant for your preferred venue!

Pertaining to your enquiry, kindly refer as below;

Buffet Breakfast – RM52.00nett per person
Buffet Lunch – RM85.00nett per person
Hi-Tea – RM68.00nett per person
Brunch – RM68.00nett per person
A la Carte Menu – From RM17.00nett (appetizer, soups, desserts) up to RM68.00nett (main course).

*All prices are inclusive of 10% service charge and 5% government tax
*Kids eat Free (below 12 years old)

Please do not feel hesitate to contact us 03 - 22681123 (Spread ) should you require any further assistance or reservation.

Thank you and have a pleasant day!

Warm regards,
Daphne Ong
Food and Beverage Coordinator
The Gardens Hotel & Residences
Mid Valley City, Lingkaran Syed Putra
59200 Kuala Lumpur, Malaysia
Tel : 603 22681188     DID : 603 22681264    Fax : 603 2287 0289

Post a Comment