Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, September 10, 2009

Murah & Sedap

sejak awal puasa hari tu, H dah terjebak dengan soya kotak ni..so bole kata dari awal puasa sampai skrg mmg tak putus lah air kotak soya tu, aku lak pandang je lah soya yg 2,3,4 kotak dlm peti tu..sbb aku tak lalu lah soya, ntah..mcm tak sedap je..

tapi last week, kitaog ada beli soya sirap & soya jagung..soya jagung cepat muak..soya sirap sedap gile..hehehe

time bukak puasa dah tak payah buat/beli air lol =)

RM 1.70 je sekotak..sedaaaap
soya sirap ni klu diorang letak telur katak (biji selasih) lagi sedap :D

Post a Comment