Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, September 17, 2009

MoOd

Hari ni dah 27 Ramadhan, tp mood beraya tu tak berapa nak rasa sangat

Nak update blog, nando modal nak bercerita..tapi kan, aku ni gedix gi buat blog lagi satu, Ain tanya hari tu, nak maintain 2 blog ke? (Masa tu aku invite dia singgah blog baru dkt gmail chat)
aku jawap a'ah je :)

Tapi sejak blog lagi satu tu dibuat pada 10 sept, sampai hari ni dah ada 15 posting, ok apa kan :p

Sebenarnya secara tak langsung, aku ter-influence utk buat blog baru tu disebabkan oleh Mrs J & Hazila, aku admirer diorang punya hasil tangan tu..

hopefully blog lagi satu tu takde la terbengkalai di tengah jalan & aku akan carik masa utk itu (ececeh mcm azam tahun baru pulak)

Untuk yang tak tau lagi psl blog baru aku tu, aku ada tempek 2 link dkt blog skrg..korang tgk je lah gambar kat bawah ni nnt..kalau rajin tu jemput2 la singgah yer =) aku jamu mata je kat korang..hehehe


Post a Comment