Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, March 05, 2010

Farewell Linda (GEMS TRAINING PROGRAMME)

Linda ni dari GEMS (Graduate Employability Management Scheme)..hari ni dia last day kat sini..so biasalah mesti ada jamuan sket2..so apa lagi, lunchie free lah hari ni semua org (erkk..free ke? ada lah contribute sket sorang..bak kata pepatah ringan sama dipikul berat sama dijinjing..tak gitu..chewah) yg pasti perut pun kenyang.

Dan semestinya, aku ni mmg sinonim dengan aksi PhotoGedix, tp this time, org lain yg lebih enterframe kut..hahaha..tak gitu KIKIN?

Jom layan gambar je lah..ni aku compile je..klu nk up semua, jahanam lah space yg blogspot provide nih..huhuhu~


Ni lah Linda yang diraikan tu
 

Ketua Jabatan (yg pakai baju merah gambar sebelah kiri atas)
tengah memberi sepatah dua kata
 


Sessi Photogedix pun bermula
Yg baju pink tu Pn. Jannah, Pegawai A yang baru masuk 1 Mac lepas
 

Photos of the day (Gedix kan mereka..hahahah!!)
 

Alhamdulillah kenyang..syukur ~
Post a Comment