Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, October 26, 2016

Makan Best Kuala Lumpur - The Garage KL

Alamat:
Jalan Hillview, Taman Sri Ukay, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia

Category : Boutique Cafe & Western Food

Alhamdulillah lepas beberapa hari H busy dengan kerja parlimen minggu lepas maka ahad hari tu dapatlah singgah minum.

Memang kitaorang suke la singgah kedai2 baru macam ni. Bila lagi nak merasa kopi kan.

Makanan situ sedap dan ada rasa. Nk lepak minum petang memang selesa. Dia ada open air smoking area dan aircond area. Of course dengan anak2 ada ni kita pilih aircond area tapi berbau sikit lah baju sebab kitchen pun dalam tu. Insha allah ada rezeki nak repeat lagi











posted from Bloggeroid

Post a Comment