Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, September 14, 2016

Test Guna BlogIt!

BlogIt! ni android apps untuk blogging.  Interface dia agak user friendly.  Boleh bold font, boleh Italic kan, boleh underline, Strike pun boleh! 

Boleh terus masukkan link. JUJU INSTAGRAM

Boleh masukkan gambar jugak




Erm menarik.  Kita cuba pakai lagi untuk kali ni.  Kalau apps ni ok takde error.  Nanti bole buat review lagi.

Labels pun boleh pilih.  Tak gaduh nak kena ingat plak apa label yang dah pernah buat sebelum ni.

So far apps ni sangat convenient untuk update blog while on the go.
Post a Comment