Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Sunday, August 02, 2015

Majlis Raya IT 2015

Assalamualaikum.

Alhamdulillah Majlis Hari Raya 2015 Jab. IT berjalan lancar. Alhamdulillah jemputan dapat dipanjangkan ke semua Jabatan termasuk Cleaner & Security. Makanan mencukupi malah berlebih. Bak kata orang rasa sorang sikit.

Majlis meriah. Silih berganti tetamu jabatan lain datang. Cuma yang datang waktu peak pukul 12pm tu mungkin rasa x selesa sebab tempat makan terhad. Apa pun terima kasih sudi datang memeriahkan majlis.

Rasa best bila ramai tetamu mai.

Persiapan raya. Tahun ni 'rare' sebab xpenah2 lah deco raya ktorg buat lepas raya. Huhu~ mmg bulan puasa semua mandom.



Punya gigih siap buat props untuk photo booth



Geng IT bila bergambar. Macam2 ragam baq ang



Pelbagai jenis juadah. Ada yang order katering dan ramai jugak yang bawak pot luck. Aku bawak nasi lemak Terengganu. (Nasi lemak lauk ikan tongkol). Bukan acik buat, nekma buat. Huhu~ TQ nekma



Sesi ucapan aluan daripada Ketua Jabatan. Sesi bergambar satu jabatan. Sesi bersalam dan sesi bagi duit raya. Yeaaaa!!



Makan time!!!


Hasil kerja tangan Geng IT: kartun- abg shuk, deko2 lain adalah hasil kerjasama semua gengIT dan JPTm. Terima kasih semua!!




posted from Bloggeroid
Post a Comment