Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Monday, April 06, 2015

04042015 Selamat Ulangtahun Yang Pertama Muhammad Izz Fahim Rizqi

Alhamdulillah sabtu lepas genaplah usia Izz setahun.  Masih banyak yang perlu kami pelajari dalam mendidik anak.  Semoga dipermudahkan semuanya.

Takde majlis harijadi pun tapi kebetulan ada wedding di Putrajaya, terus la pasang niat nak singgah rumah Amy di Kajang.  Duk fikir dapat la si Izz memain dengan anak-anak amy tu nanti.  Sape sangka rupanya Aunty Amy beli kek buat suprise.  Dah la mommy pun beli jugak.  Sudahnya Izz Fahim dapat dua kek =) Alhamdulillah.  Rezeki!



 Dah la tu mommy, penat dah posing
sambil tepuk bahu mommy 3x :p

Stereng kereta mmg fav saya!


Our Wefie, tp mcm biasa Izz buat muka macho konon


Panas la daddy, cepat ler


Phew, empuk betul sofa umah acik amy ni. Legaaa


Abang Acap ni buat sign 1 malaysia ker?


Acap: Best Izz, jom la buat sign sama²
Kak Ika : Akak dah penat senyum simpul ni korang!


Izz : Acik amy, Izz bz la pulas minyak ni


Acap : Peace, Ika : Love
Izz : Masih pulas minyak lol


Mommy best wooo pusing² umah acik amy ni


Acik Amy tengah prepare kek sambil dibantu oleh kak Ika dan abg acap
Izz : Bz main ambulans.  huhuhu~


Terima kasih acik amy, pakcik amin, kak ika, abang acap dan adik bal
Best lah.  Mommy Daddy Izz nak mai lagi bole dak?


Best, sini Izz ramai geng lah mommy


Malam tu dia tidoq lena sebab syiok sgt kot! Mangkit² teruih lipat selimut :D


Post a Comment