Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, December 10, 2014

4/12/2014 Selamat 8 Bulan Muhammad Izz Fahim Rizqi Mohammad Hairul

Alhamdulillah Izz dah masuk 8 bulan.  Duk rasa macam baru lagi bersalinkan dia.  Typical ayat mak mak.  Huhu~

10 Progress Izz setakat hari ini:-


1. Dah tumbuh gigi.  Baru terasa atas dan bawah.



2. Dah bole merangkak dan meniarap dengan begitu tangkas.  Pantang lepa dah hilang berdesup.



3. Dah pandai menjerit aka mengamuk klu lambat suap dia makan, lambat buat susu & lambat bagi apa dia nak.  Haiyaaa!!


4. Demam 3 serangkai.  Demam+Batuk+Selsema sampai tekak kena infection =( Apapun syukur setakat ni Izz baru demam 3x






5.  Jadi mangsa buli pakcik makcik


6.  Obses dengan kotak.  Obses nk memunggah barang kekdahnya.






7. Bole duduk bersila.  Baby mgkn biasa duk mcm ni tp ktorg rasa itu cute sgt!






8.  Perkataan pertama adalah Buah.  Sebab dr lahir H duk menyebut ke dia boowaah boowaah.  Motip laki aku? Dia kata saje!! Huh

9.  Bole sebut mama, dada.  Malangnya ktorg nak dia sebut Mommy Daddy =D 

10.  Dah pandai pilih orang.  1st priority Mommy, Nekma, Daddy and the list goes on.  Kalau mommy ada mmg kim salam jela org lain sbb dia mmg menangis klu kena pass.  Xtau nak bangga ke x.  Mommy nk pi toilet pun susah Izz oiii



Post a Comment