Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Monday, September 29, 2014

Birthday 27 September 2014 Part 1 - JJCM Foodsbury Cafe Seksyen 9 Shah Alam

Assalamualaikum.

Alhamdulillah diberi kesempatan untuk sambut birthday yang ke-34 tahun 2014 ni.  Syukur diberi peluang untuk sambut di samping suami tercinta dan anak tersayang.  Apalah lagi yang nak diminta.  Yang ada ni pun betul² bersyukur sangat dah.

Memang dah plan hari ni nak ke Shah Alam.  Si Empunya diri ni nak makan kek sedap² tapi tak tau kek apa dan tak nak kek SR.  huhuh~ very the fussy one!

Maka bersiap² la kita dengan si kecik nih.
Izz yang aktif :D
Thank you for loving me.  Your beautiful mom. hahahaah~


Sebelum tu singgah kejap di Pejabat Pos.

Mommy kan peniaga kotakjuju (JEMPUT LA SINGGAH)
Ada barang nak kena refund dengan supplier kisahnya.  Izz lepak dengan daddy kejap



--------------------------

JJCM (Ju Jalan Cari Makan) ^_^

Lokasi: 

Foodsbury Cafe
Seksyen 9 Shah Alam (Shop lot belakang Shell)
Berdekatan dengan Concord Hotel


Alamat: 

Wisma FaizAzrina
(No. 24, Jalan Tengku Ampuan Zabedah A9/A), 
40100 Seksyen 9, Shah AlamSelangor


Info Tambahan:
Lepas tulis order atas kertas,
kena buat bayaran di kaunter terlebih dahulu baru order proceed




Ini lah kek yang dipilih oleh aku.  Sangat² sedap!! Nak lagi!!!
Salted caramel mille-crepe topped with almonds


H melihat² menu.  Harga western memang sangat berpatutan

Bersilat dengan si kecik


Birthday mom tersenyum riang makan


Insha allah ada peluang akan repeat lagi sebab tak dapat ambik gambar proper.  Nak kek tu lagi
Post a Comment