Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, September 28, 2012

27 Sept 2012 - My 32nd Birthday

Salam,

Alhamdulillah semalam birthday yang ke 32..sejak pagi tak putus² wish daripada suami, mama, abah dan semua adik² tru sms, pastu kekawan ofis lak wish tru group whats app dan masih ada a few old friends yang wish tru sms.  Kalau kat fb tu maklumlah auto trigger, alhamdulillah ramai jugak yang wish =) TQ semua..really appreciate it


Takde celeb apa sangat, cuma keluar lunch dengan kawan gelak bergaduh bersama je lah..Pastu bila balik ofis dapat pulak bunga dari en. suami tercinta.  Senyum sampai ke malam la jawapnya..huhuhu~ *maklumlah jarang² dapat bunga ni.

Syukur alhamdulillah di atas segala-galanya.  Semoga semua urusan dipermudahkan oleh Mu Ya Allah..Ameen~


Bday Wishes >..<



Geng lunch! seperti biasa akan ada body guard ^-^ hehehe



Budak tak keruan dpt bunga 
*sbb igt thn ni xdpt :) maklumla byk mslh speshly urusan beli rumah



Spot ni dah digantikan dengan bunga kering yg tahun lepas punya
ermmmm harum bau bunga..suke suke suke


Post a Comment