Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, February 23, 2012

Happy 30th Birthday Sayang - Maaf Kek Saya Gagal =/


Malam tadi walaupun dah melepasi jam 12 tengah malam, waktu ya bw kek comot berserta 3 batang lilin ke dalam bilik, abang masih mampu tersenyum even icing ya ni ya tgk dah rupa mcm 'siput babi' aka Gary dalam Spongebob - ni gara² sy tengok documentary pasal kaviar siput babi dkt AFC hari tu lah *sigh

TQ sebab tak gelakkan, TQ sebab appreciate kek comot Gary tu.


I love u sayang, Happy 30th birthday
(welcome to 3 series muahahahahahah)*kecoh hari tu sbb dah nak 3puluh kan

Post a Comment