Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Sunday, October 09, 2011

Happy Birthday Adikyi 9/10/2011

Juga dipanggil dgn nama 'abang', ni lah mat kelakar dalam family..suke mengusik semua orang..x kira lah mama ke, abah ke, kakak2 ke, adik ke, even abglong dia pun kadang tu kena skali..sabor jelah ngan mamat sorang ni..

Dulu masa aku konvo, dia menerai jgk jubah..time tu dia darjah 6, gemok n kemetot =) hahaha

Skrg ni ms nono konvo, dia menerai jgk lagi siap feeling mcm dia lah yg grad -_- tapi skrg dah kuruuus & ensem lah

"Abang, kami semua mendoakan agar mu berjaya dunia akhirat..Amin..Happy birthday"
Published with Blogger-droid v1.7.4
Post a Comment