Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, September 14, 2011

Gambar Selepas Raya 2011

السلام عليكم

Walaupun raya tahun ni agak hambar bagi aku sebab demam (sesungguhnya demam tu penghapus dosa² kecil..Ameen) & berlaku insiden menyakitkan hati, life moves on anyway..

Setelah beberapa hari umat Islam menyambut Syawal, baru lah kami berposing dengan kamera.  Akhirnya ada lah jugak gambar kan ;)

Seronok sebab dapat jumpa tokwan dan toki di Kg. Pauh, Kuala Berang, Terengganu..sambil² tu ada lah ziarah rumah nenek² saudara yang berdekatan..balik kejap je sebab adik yg bongsu nak trial SPM pulak..


@ Kg. Pauh, Kuala Berang, Terengganu

{Wif Toki & Tokwan}
Umur diorang almost 90's i guess tapi alhamdulillah masih segar

{Wif Ayah Ngah adik mama}
accident a few months back


 {Fav H lah kucing² comel nih}

{@ Tok Wan Ngah}

{Wif Nazreen & Anak sepupu mama}

{@ Tok Wan Teh}

{@ Tok Su}

{@ Ayah Long - Abg mama}




@ Sabak Bernam, Selangor

{@ Mak Ndak}



{@ Mak Long - Kakak ipar abah}
Sedang kutip buah pelam

{Sedang kutip buah mata kucing}

{Wif Mak Long}

{Wif mama & mak long sedang bergossip}



Yeaaaa..ada jugak gambar ^_^


post signature
Post a Comment