Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Sunday, June 12, 2011

Super 8 & KL Gangster




Salam,

Tengahari td sempat lah kami kuar dating..xde ke mana pun, cuma g tgk wayang je..

Tak sangka org x ramai, sampai2 je TGV Kepong, terus beratur beli tiket Super 8 utk tayangan 11:40am, waktu tu dah 11:35am..hehehe~

Super 8 best - 3/5 bintang aku bagi

Bila movie dah abis, ktorg kuar dari panggung, tengok kat kaunter still kosong..kitaorg beratur lagi skali beli tiket KL Gangster pulak utk tayangan pukul 2:35pm, time tu dah pukul 1:30pm..

So ktorg pun gi solat zohor dulu..masuk POPULAR jap cari novel Kasih Yang Suci tapi stok belum ada..huhu~

KL Gangster - 4.5/5 bintang aci x ;) memang terbaek..juta2 lagi best pada kongsi..Aaron aziz lak tu heronya..best best -_- (penangan Nora Elena)

Published with Blogger-droid v1.7.1
Post a Comment