Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, June 09, 2011

Geng Kaki Gossip @ Taharah Kg. Pandan

Salam,

Walaupun nama agak tak semenggah, tapi kami sebenarnya Ok Ok belaka =)  Nama tu si Fakri yang saje create masa setup group dalam WhatsApp.  Macam aku pernah cakap lah sebelum ni, WhatsApp ni very convenient to communicate to each other.

Alhamdulillah dalam 2,3 minggu lepas gitu, dapat lah kitaorg ber'gathering'..Takde lah ke mana pun, makan² aje

Restoren ni hari tu aku gi makan sedap tau, cuma kali ni, bahan² nya macam udang & sotong sangat-sangat-sangat tidak fresh..so tak berapa feel lah..


{Semua pakat berebut nak gomol si Asif hehehe}
Asif ni anak Ali & Aishah


{Ali & Aishah yg duduk sebelah aku tu}



{Geng Kaki Gossip wif pasangan}








post signature
Post a Comment