Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Monday, March 21, 2011

World Invasion : Battle Los Angeles

Salam,

Hari tu dah gedix2 siap beli tiket online via e-ticketing GSC, refer entry Movie Date ..tapi tu lah bak kata orang, kita ni hanya merancang..tup tup hari yg aku & H nak dating tu ada friendly netball pulak dkt Putrajaya..

Sayang gak la duit nk burn walaupun cuma RM27..klu makan kat cafe LTAT bole makan utk 5 hari kut (makan aje yg diingatnye..haish)

Tapi kitaorang pegi movie date awal sehari..tis time tgk dekat TGV Kepong je..sound system tak best sgt =( tapi sbb nak tengok jgk..layan je la..

Overall movie ni best..agak berdebar2 memula tu..pastu aku dah maintain cool..chewaaah~


4 per 5 bintang kut
Post a Comment