Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, February 25, 2011

Team & Supporter

Salam,


Tadaaaa ~ Ni lah Team Netball LTAT =)
We're trying to improve day by day!!
Dari kiri : Fika, Farah, Shikin, Masnita, XeeQeen, Zahara, K.Ton,
K. Norhana & K.Nana (Tiada dlm gambar : Zuna & Wani)

Dalam team, tak kisah lah team bersukan atau team di pejabat, kita mesti ada semangat kesukanan, semangat berpasukan, semangat kesatuan..Pendek kata, mesti bersatu hati lah..hohohoh~ pepagi dah buat statement poyo..Ampun ;)

Dan tidak dilupakan supporter paling kuat dalam hidup aku - H
Aku minat netball, aku suke internet, aku suke blogging, aku suke photography..TQ sbb tak pernah halang dan terpaksa pulak teman wifey gi training dah la tu kena tengokkan beg & jadi tukang amik gambar lagi..huhuhuh~..

love u to the max!


Post a Comment