Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, February 24, 2011

Birthday Boy 23 Feb 2011

Salam

Semalam birthday H, takde lah celeb apa sgt..cuma gi makan² je

Oh ye, H dpt suprise cake dari ofismate dia =) sronok la itu budak..hehehe~ Apa pun TQ lah korang sbb ingat birthday dia & dia cakap kat aku, dia sgt lah terharu!

{Suprise Birthday Cake - Unit Warta}



Balik kerja kitaorg gi makan² pulak..klu bday dia jatuh hujung minggu boleh la berdating tgk midnite ke apa kan..tapi the next day dah nak kena keje pulak..so makan-makan je la..

{Tersenyum simpul sambil baca kad yg aku buat tu}


{Mcm rela paksa je senyum..huhu}


{Fav cake dia - Durian Choc Cake from Slice of Heaven}

 {Isi durian ada dlm kek tu, sgt³ sedap}


{Ni cake aku, choc cheese, dari slice of heaven jugak!}


{Bday boy menikmati cake & makanan dia}

{Wifey yg sentiasa menempel, huhu}


Sorry lah syg, tis year takde hadiah..budget yilek..tunggu bonus bln 3 nanti lah..ish tak sabar nak angkat Xperia Arc nih..
Post a Comment