Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, January 27, 2011

The Legend Water Chalets PD

Salam,

Water Chalets & Water Homes sblh2 je


Entry basi baru nak up..huhuhu~ Alhamdulillah dah selesai bercuti 3 hari 2 malam kat situ..Best!! Next time kut ada rezeki nak gi International Water Homes lak lah..

Aku pegi hari biasa, kalu booking online harga dia agak murah.  Layan gambar je lah, sbb entry dah basi, cuma belum naik ulat je lagi..huhuhu =)


Syiok sbb kitaorg dpt bilik hampir hjg corner
klu nak seaview, kena add RM150..huhuhu~

Spacious, cukup utk golek², lari²..hehehe
1 deluxe bed, 1 day bed

bathtub ;)
teringat dkt syira sbb during outstation kitaorg
suke layan rendam kaki..penat hokeh keje seharian

Simple n nice deco

See tru glass
(patutnya boleh nampak air kat bawah tu tp ter'on' flash lak)

Main tarik tali =)

Ni lah roof kat bilik air tu
Pastikan anda tutup sblm kuar okeh, kang banjir dek air ujan lak

Tu pangkin siang (day bed)
eh salah translation kan, lantak lah

Snap dari tingkap pangkin tadik

Juga dari tingkap pangkin

Berbekalkan sosej, H dpt 3 ke 4 ekor ikan ntah
Aku layan tido ;) tp sempat snap gmbr

Ikan Sembilan Laut

Ikan apa tatau

Ni lah international water homes
Ada pool dlm rumah tu

Corridor The Legend Water Chalets
otw nk gi breakfast


Dapat tgk sunset


Gi makan ikan bakar dkt Pekan PD
Apa ntah nama restoren tu

Sila kasi can owner nak photo gedix

Okeh, sekian melapor..

So, dah selesai bercuti, maka saya kena lah bekerja dengan penuh tawaduk!!
Post a Comment