Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, December 10, 2010

Seng Heng Selayang Opening Sales - Harga Gila²

Salam,

Semalam mcm biasa bini H malas nak masak (dah blk dari outstation malas masak, ni nak kena gi outstation lagi..pun malas masak jugak..rosak rosak).

Kitaorang singgah Selayang Mall untuk solat then ter-masuk lah dalam Seng Heng sbb ramai benar orang kat dalam tu..mcm muskil la kan =) dasar bz body punya budak!..hehehe~

Rupanya tak sesia aku bz body..ada promotion untuk opening, semua RM10..tapi kebanyakannya dah habis, yg masih ada waktu aku gi petang semalam cuma radio pensonic, hair dryer pensonic & sandwich maker pensonic..

Opening Sales ni bermula semalam selama 4 hari sahaja..maknanya dari 9/12 - 12/12..

Sandwich Maker - RM10

*TQ abg sbb layan je bini nak sandwich maker ni,
walhalnya ntah bila nk buat pun tatau


Samsung 42" - RM1499
Normal price RM18++ katanya..wallahualam


worth buying!!
Post a Comment