Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, November 11, 2010

Jom Churp Churp - Jana Duit Secara Pasif

Salam,
{Apsal burung ni nampak mcm burung Twitter je hah?}
Teruskan membaca utk jawapannya gile poyo ayat aku kan


Kesahnya Churp Churp ni medium pengiklanan melalui Twitter (sbb tu burung tu mcm burung Twitter) tapi bunyi dia bukan Tweett..tapi churp churp =)

Boleh buat duit tau dengan churp churp ni! Sambil² mengabes duit duk tweet, apa kata kita jana balik duit tu dengan tweet jugak..menarik tak? mesti la menarik..duit nok..sapa tak mau..huhuhu~


Langkah² dia senang jer :

- Perlu ada Twitter Account (kalau xde, nak tweet celah mana kan?)
- Daftar di web Churp Churp
- Tunggu assignment yang bakal diberikan oleh advertiser (akan ada notifikasi melalui email)
- Tweet assigment yang diberikan tu, perlu meet criteria (menggunakan sepenuhnya keywork/links yang diberikan oleh advertisor)
- Tunggu duit masuk..yadaa yadaa..senang kan!!


Tapiiii..aku pun baru je join, belum dapat assigment pun lagi, maka belum la dapat duit..sob sob!




Apa lagi..jom la pakat join ramai²..
the more the merrier gitu..hohohohoho



Post a Comment