Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Monday, June 21, 2010

Alhamdulillah, dia OK

Salam,


adik aku si nono nak sgt tgk condition sepupu aku ni,
jadiknya aku paksa patient ni tgk kamera sambil sengih..hehehe

Kalau rujuk entry aku yg sblm ni, kata cuzzy aku eksiden tu kan..alhamdulillah lah dah ok..nampak ok lah sbb patah tulang belakang..not exactly tulang belakang lah aku rasa, minor part je kut..ntah la haih..sbb bukan aku yg diagnose dia..so apa org kata aku haa kan aje lah..

Dia eksiden jumaat, dah x-ray satu badan tp doktor tak decide apa2 lagi sbb tisu2 bengkak..so kena tunggu sampai hari ni..nak scan lagi skali..alang2 sabtu ahad tu takde buat apa2, lepak hospital je kan..so mak dia (makcik aku) mintak izin doktor, bole buat rawatan alternatif tak? then doktor kata boleh..makcik aku ni pun bawak lah dukun urut secara batin..dari dengkil tak silap aku..dah berurut lah 3x..cuzzy aku tu kata masa pak dukun tu letak tangan dia kat belakang badang cuzzy aku tu, bole terasa tulang tu ikut tangan dia..fuhhh!

Alhamdulillah dengan izin allah dah boleh duduk lah cuzzy aku ni..tapi dari segi medical, tunggu result scan hari ni lah camne pulak..kalu ok, bole la kuar hospital awal kut..
Post a Comment