Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, April 22, 2010

Special Entry..TQVM Zila!! I Got Prezie Today..Yeaaaa~

Dalam 2 hari lepas, adalah si azila ni SMS aku kata dia belikan aku sumthing masa dia gi SG hari tu..tapi tak sangka lah pulak hari ni aku dah dpt parcel dia..Ala2 terpinga-pinga lak aku masa org pos laju tu call tanya ofis aku belah kiri ke kanan.

Ni lah hadiah nya..macam nak menangis meraung aku ni, sbb aku rasa hadiah ni terlalu mahal utk aku terima..sob sob sob..acik ni mana lah reti pakai benda-benda branded gini..huhuhuh~

Big thanks zila..

TQ Baby Min sbb bagi dkt Aunty Jue


See, bkn aunty jue je yg dapat, uncle H pun dpt skali tau!


Sangat2 cantek..i loike
FM pun ada..yeaaaa!

** ermm..apa nak bagi in return eh
Post a Comment