Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Tuesday, April 13, 2010

Jom Lawan Menaip, Ada Bran??

Jom lah




lepas amik test tu, korang komen sini bgtau ye :D

10 comments:

Suliana said...

salam singgah kak,
cepatnye taip..kalah saya :-)

Bitter Sweet said...

hehehe :D

saya_arief said...

hebat betoi..

Bitter Sweet said...

arief, amik tak test tu? dpt baper? alah..saje suke suke

.::WaNiE::. said...

Kamu mencapai 430 markah, jadi kamu berada di posisi 3 dari 9356 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 559 aksara seminit
you mendapat 84 perkataan betul dan
kamu mendapat 2 perkataan salah

I type 84 wpm

Bitter Sweet said...

perghhh wanie, gile gempak..ko ni amik ofis management ke? terer gile menaip..huhuhuh~

cayalah!

baincardin said...

"terer gile meanip"-jue

sib baik aku x amik test ni, kalo x nt jadi gile menaip, hilang taman dlm hatiku ini! agagagaga ^_^'

Bitter Sweet said...

wakakaka, wei menaip je pun, taman dlm hati tu tak hilang nyer :D hehehe

Clumys said...

65 dalam masasatu minit anda di tempat yang ke 33 daripada 5656 perseta :)

Bitter Sweet said...

@ clumys --> waaa, congrats!