Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Saturday, April 17, 2010

Ber'Santai'@Tesco Ampang

Semalam lunchie (biasalah jumaat kan, lunch hour panjang), aku follow diorang ni ke Tesco Ampang..pastu diorang ajak makan kat Santai..Ni 1st time aku masuk Santai sbb aku & H mmg bolayan kedai yg crowd gile, sempit dan terpaksa menunggu..huhuhu~



starter kek lah kunun :p
kek dari SR ye..harap maklum

ni pendapat aku;

  • Makanan biasa2 aje (bahasa kerek - tak sedap sgt!)
  • Harga boleh tahan mahal (plg murah RM5.50)
  • Tempat sempit!
  • Kena menunggu
 Tobat klu aku menggedix ajak H makan sini, mau sebulan aku kena kutuk kaw kaw punye!! fuhh, nasib dah test ngan diorang ni :D
Post a Comment