Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, February 24, 2010

TQ All

Semalamkan birthday H, kitaorg takde lah celeb apa2 pun..cuma aku adalah order cuppies & beli prezie utk dia..hat murah2 je, mak ni mana la mampu nyah..

Aku dedicate entry ni utk H + all my frens yg terlibat..belum buat party dah ada org terlibat, gamak klu buat party esok2 berapa ramai lah yg aku mintak tolong kerah tenaga agaknya :D

TQ Said sbb ada bg info pasal tak boleh nak deliver barang luar ke ofis laki aku tu..security sungguh..

TQ Amy sbb tolong belikan wrapping paper..

TQ Hazri sbb tolong belikan joran..tanpa khidmat ko, maka tak berjayalah hadiah suprise ni..H mmg tidak menyangka sama sekali bini dia nak hadiahkan joran..

Layan gambar je lah ~

ni lah wrapping paper yg amy tlg beli tu

Cupcakes ni aku order dengan HUDA CUPCAKES

H tgh enjoy cuppies dia..Tema Fishing



 




Ni lah hadiahnya ;)
Post a Comment