Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Sunday, February 21, 2010

Moero Attack ~

Sape2 yg baya-baya aku lahir tahun 80-an atau sebelum tu mesti sinonim dengan tajuk Moero Attack ni..Ni citer pasal volleyball..

Plg takleh lupa tang ayat "Somersoult Berpusing"..Harus budak2 waktu tu berangan bila besar nak jadi volleyball player :D hahaha~ takde maknanya lah..angan2 jenin je lah jawapnya..

Bebaru ni saje la carik ringtones baru..ntah camne terlintas nak carik lagu ni..tup tup dapat lak..so skrg aku guna lagu Moero Attack ni jadi msg tones..teringat kenangan kecik2 gitu..

Sesapa yg nak download jugak ringtone Moero Attack ni..sila lah ke SINI


Get this on your phone | Make your own free ringtones


Credits : http://www.zedge.net
Post a Comment