Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Sunday, January 17, 2010

Shoes on Sales - Selayang Mall, Selayang

Mmg boleh jadi sawan dibuatnya bila tgk seluruh ruang legar tingkat 2 (near bowling center) penuh dgn kasut..harga murah lak tu dari RM20-RM50 gitu rasanya..

Ikut hati rasa cam semua nak  beli..hahaha mengong..tp serius, mn nak dpt kasut RM20? even kasut tali halus yg tak bertumit tu pun kadang2 cecah RM20 lebih..

So semalam, lepas dating sarapan pagi (igtkan sarap dkt kedai mamak selayang je, rupanya gi Chan Sow Lin pekena bihun sup..punya la seronok makcik ni..maklumlah dah lama tak gi situ), kitaorg singgah Selayang Mall..pusing2 dkt 2 jam..pastu blk umah dah kelepet..penat la kunun..ms berjalan tadi tak penat pulak ek..

Ini lah hasil rembatan..2 pasang utk aku, 1 pasang utk mama..

sambil tgk2 tu aku sempat snap, bg korang teruja sket :D



RM 29.90
 

RM29.90
 

Yg ni utk mama..beli kat Parkson..she loves RED!
 
Post a Comment