Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, November 26, 2009

I ♥ LeNka!

lagu dia the show tu mmg asyik la kuar dkt iklan-iklan TV..tp aku tak amik port sangat..semalm adalah aku tgk kawan dkt FB upload 2,3 youtube si lenka ni..aku pun tergerak la hati nak dgr lagu-lagu lenka tu


serious..best!!! heheh tu je lah nak kata..aku download semua lagu-lagu tu dkt


(untuk download, korang kena register dulu, harap maklum)
kalau malas nak register, bak sini email add korang, aku send kan


ni aku letak 2 lagu je- "the show" & "dont let me fall unplugged"






Post a Comment