Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, August 14, 2009

Mari Undi - Malaysia Satu by Audi Mok

aku first time dgr lagu ni dkt radio smlm, gile best..rasa mcm nak berkawad..semangat gile..aku rasa lagu ni patut menang..kalau tak menang pun, aku tetap suke..bestttt faizal tahir nyanyi

untuk undi sila klik SINI sape yang teka kedudukan lagu dengan tepat boleh dapat blackberry, so sesapa yg rajin tu gi lah teka :D aku malas nak predict, aku msk situ sbb nak layan lagu audi mok je :D org lain wa tatak dengar pun lol

korang leh dgr lagu ni dkt web link tertera di atas, atau boleh download sini
Malaysia Satu - Audi Mok

tapi klu aku nak kena saman nanti, harus aku delete link tu..ni broadcast haram ni, tp apa pun, niat aku nak korang dengar betapa bestnya lagu audi mok ni, tu je..uhuk~



Malaysia Satu

Lagu : Audi Mok
Lirik : Nur Fatima
Penyanyi : Faizal Tahir

Ku teguh berdiri tiada lagi ragu atau gentar
Ku terus berani melangkah maju ke hadapan
Satu impian nyawaku pertaruhkan

Genggaman tanganmu, semangatku terus membara
janji ku pada mu, harapanmu ingin ku laksanakan

kau adalah ilham pada mereka yang ingin berjaya
Kau terus berjuang demi membawa perubahan
satu impian oh berjuta harapan

Genggaman tanganmu, semangatku terus membara
janji ku pada mu, harapanmu ingin ku laksanakan

Satu Malaysia,
kita inspirasi pada dunia Nama kan dijulang, kita menjadi
kebanggaan Satu wawasan bersama bergandingan..

Genggaman tanganmu, semangatku terus membara
janji ku pada mu, harapanmu ingin ku laksanakan
Post a Comment