Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, February 09, 2017

Serabutnya Nak Cari Pengasuh

Bukan senang nak dapat BS yang baik, jaga macam anak sendiri, tak berkira macam BS sekarang tapi 'jodoh' tak panjang pulak.

Baru nak rasa lega selepas bermacam2 yang anak2 terpaksa hadapi dengan previous BS, dah BS ni kena balik kampung pulak.  Owner rumah bagi short notice dan kena kosongkan sebelum habis Februari ni.  Serious stress bila kenang anak2.  Kalau tak fikir panjang memang baik berenti je jaga anak sendiri.  Sakit jiwa pun xpe sebab anak depan mata.  The point is tak boleh berenti kerja!! Dah la nak dapat kerja susah.  Interview SPA bagai semua gagal.  Dah tua bangka baru dapat masuk LTAT tu.  Urghh stress.

Skrg ni mana nak cari BS.  BS memang ramai. Tapi nak 'memperjudikan' nasib anak tu sekali lagi.  Kesan pada perasaan Izz Fahim.  Pastu dengan ayden yang xde gigi lepas tu nk makan kena suap sikit-sikit.  Urghh stress lah haih.

Eeee memang stress lah.  Rasa tak leh nak bernafas dah ni.

Post a Comment