Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, October 19, 2016

Makan Best Tanjung Malim - California Steak House & Steamboat

Nama Kedai:Restoren California Steak House & Steamboat

Lokasi:Tanjung Malim

Menu:
Western & Steamboat

Alamat:
Jalan U1, Taman Universiti, 35900 Tanjong Malim, Perak, Malaysia
Telefon:

6012-4797584
Business hours:
12 noon – 11pm daily (closed on Fridays)

Kemudahan Tambahan:
Surau di Tingkat 1

Alhamdulillah balik daripada wedding di Tapah hari tu singgah makan di Tanjung Malim. Setelah google dan review beberapa pilihan tempat makan akhirnya kami memilih restoren ni.

Tempatnya selesa. Tapi agak kesian orang tak ramai datang. Masa kitaorg sampai hanya kami yang ada dalam kedai tu. Mujur sebelum kami nak balik ada beberapa keluarga dan pelanggan datang. Lega rasa hati.

Steak dia sedap la jugak. Daging dia ok boleh tahan lembut. Tempat masak di bahagian belakang kedai dan boleh nampak chef memasak.

Jom layan gambar kat sana


Bersebelahan Tupperware


Dengan Chef Shuid



Fahim busy nak melukis


Mommy & Ayden



Abah rasa Cabonara - menu untuk Fahim



Menu H order







Menu aku order




Makan dengan tangan baru puas kan Fahim



Meatball - Ok Sedap walaupun takleh nak lawan meatball IKEA but still ok



Deco dalam kedai



Staff tolong jaga Fahim & Ayden while mommy abah makan



Aku lagi prefer kalau diorang serve dalam pinggan instead atas chop ni



Happy mommy with good food



Ayden Abah menikmati deco


posted from Bloggeroid
Post a Comment