Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Saturday, January 16, 2016

Tudung Aidijuma - Custom Made Tote Bag

Untuk tempahan: 
FB MANIK WANI atau whatsapp 019-4066455

Alhamdulillah akhirnya dapat jugak tudung Aidijuma design Fullcat ni.  Walaupun bukan dapat dalam bentuk tudung tapi rasanya bentuk bag ni lagi 'way cool' sebab bole usung bag hari2 tapi tudung takleh pakai hari2.  Segan kot! Hehe

Totebag ni aku request supaya wani buat sebagai diaper bag.  Ada 4 poket tepi sebelah dalam untuk segala kelengkapan baby.

Ini lah set yang aku beli daripada wani
 


Sesuai dibawa ke mana saja


Kalau dah letih galas bole mintak suami pulak bawa kan =)

Weee~ acik suke!!
Post a Comment