Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, October 02, 2015

Tudung Aidijuma (Tudung AJ) Corak Kucing

Assalamualaikum.

Sejak dua menjak ni terjebak dengan tudung AJ. Pastu corak kucing plak. Aduhai meroyan rasa. Acik memang taksub sikit dengan apa2 yang berbentuk kucing ni.

Harga tudung AJ ni kalau ikut mampu milik. Tapi bila design lain2 keluar setiap minggu. Design hot akan jadi harga berganda-ganda mahalnya selepas seminggu dua dikeluarkan. Di kedai akan habis so sesapa yang ada beli lebih akan jual semula dengan harga tinggi. Pitam betul!!

Baru ada 4 helai koleksi tudung AJ yang bermotifkan kucing




Design ni akan release minggu ni.  Acik dah book dengan PR.  RM20 sehelai.  Flower Cat



Design ni pun akan release minggu ni jugak.  Pun acik dah book.  Cat & Mice




Design ni masih hunting sampai sekarang.  Full Cat orang jual sampai RM70.
Memang tak mampu.  Abis kuat acik mampu beli kalau RM30 je sehelai.
Cat Safari tu pun sama orang jual RM60 ke atas.  Btw tu semua harga preloved je ok.
mencik!! Huhuhuhu~


posted from Bloggeroid
Post a Comment