Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Monday, September 21, 2015

Happy Birthday Wawa

Assalamualaikum.

Semalam dapatlah join ad hoc suprise belated birthday party si wawa anak buah hairul. Birthday dia 15 Sept hari tu. Tapi sebab jatuh hari biasa kan so memang xde majlis bagai lah.

Si wawa ni xtau kata ada majlis tu. Dia tido rumah wan (mil aku) hari jumaat. Dia sorang jela. Adik beradik lain x follow.

Dia ingat ktorg reramai ni sesaja lah nak pegi umah mak ayah dia. Disebabkan dia xtahu ada majlis, mmg comot jelah pakainya. Tudung pun komot2. Sabar jelah. Huhu~

Apa pun happy 11th birthday wawa. Semoga dipermudahkan segalanya dan menjadi insan berguna kelak. Ameeeen.


Rasa macam sekejap je dah 11 tahun dia.  Mak Ngah rasa muda belia je lagi nih :p






Tu diaaaa anak momi sikit tak mo senyum




Wawa, Pak Ngah, Mak Ngah & IZz




Emmmm dapnye anak momi makan ye




Antara tetamu yg hadir.  Anak² jiran sekitar rumah dia





Sebab dah nak remaja kan, mak ngah hadiah kan perfume & body mist Avon
sebagai permulaan.  Nanti beli perfume mahai sendiri naaa. hehehe


posted from Bloggeroid
Post a Comment