Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, August 21, 2015

Surah-Surah Pilihan Untuk Ibu Mengandung

Kredit : LuvIslam92


Quran MP3 boleh di download di sini:



Surah Al-Fatihah
Untuk menerangkan hati dan menguatkan ingatan

Surah Maryam
Bagi memudahkan ibu bersalin dan memperolehi anak yang sabar dan taat

Surah Luqman
Bagi memperolehi anak cerdik akal dan cerdik jiwa

Surah Yusuf
Bagi memperolehi anak cantik rupa dan cantik akhlak

Surah Hujurat
Bagi memperbanyakkan air susu ibu dan anak bersifat berhati-hati

Surah Yasin
Bagi menenangkan hati dan anak tidak terpengaruh dengan godaan syaitan yang mengajak kepada maksiat

Surah At-Taubah
Bagi membersihkan jiwa dan terpelihara dari maksiat

Surah An-Nahl
Untuk melahirkan anak yang berdisiplin


*Semoga bermanfaat

Thursday, August 13, 2015

Elizabeth Tan feat. Faizal Tahir - Setia

Sesapa nak lagu ni boleh email acik ye ;)

innueclanz[at]gmail.com


Selamat pagi sayangku

Apa khabar dirimu?

Maafkan andai mengganggu lenamu



Andai pernah melukakan

Maafkan ku tak sengaja
Harus kau dan aku selalu bicara



Kau tahu kau satunya

Ku mahu kita selamanya



Kau dan aku

Mungkin tak sempurna
Kau dan aku
Tahu takkan mudah



Kau dan aku

Mahukan sempurna
Kau dan aku
Mengharap bahagia



Setia aku

Demi dirimu
Setia aku
Hanya padamu



Andai hatimu berubah

Pasti ku cuba fahami
Tetap ku melangkah terus berani



Kau tahu kau satunya

Ku mahu kita selamanya



Kau dan aku

Mungkin tak sempurna
Kau dan aku
Tahu tak semudah



Kau dan aku

Mahukan sempurna
Kau dan aku
Mengharap bahagia



Setia aku

Demi dirimu
Setia aku
Hanya padamu



Terima seadanya

Perbezaan kau dan aku
Biarpun apa saja
Ku percaya kau setia



Kau dan aku

Mengharap bahagia



Setia aku

Demi dirimu
Setia aku
Hanya padamu



Setiaku demi dirimu

Setiaku hanya padamu



Selamat pagi sayangku

Apa khabar dirimu?

Sunday, August 02, 2015

Majlis Raya IT 2015

Assalamualaikum.

Alhamdulillah Majlis Hari Raya 2015 Jab. IT berjalan lancar. Alhamdulillah jemputan dapat dipanjangkan ke semua Jabatan termasuk Cleaner & Security. Makanan mencukupi malah berlebih. Bak kata orang rasa sorang sikit.

Majlis meriah. Silih berganti tetamu jabatan lain datang. Cuma yang datang waktu peak pukul 12pm tu mungkin rasa x selesa sebab tempat makan terhad. Apa pun terima kasih sudi datang memeriahkan majlis.

Rasa best bila ramai tetamu mai.

Persiapan raya. Tahun ni 'rare' sebab xpenah2 lah deco raya ktorg buat lepas raya. Huhu~ mmg bulan puasa semua mandom.



Punya gigih siap buat props untuk photo booth



Geng IT bila bergambar. Macam2 ragam baq ang



Pelbagai jenis juadah. Ada yang order katering dan ramai jugak yang bawak pot luck. Aku bawak nasi lemak Terengganu. (Nasi lemak lauk ikan tongkol). Bukan acik buat, nekma buat. Huhu~ TQ nekma



Sesi ucapan aluan daripada Ketua Jabatan. Sesi bergambar satu jabatan. Sesi bersalam dan sesi bagi duit raya. Yeaaaa!!



Makan time!!!


Hasil kerja tangan Geng IT: kartun- abg shuk, deko2 lain adalah hasil kerjasama semua gengIT dan JPTm. Terima kasih semua!!




posted from Bloggeroid