Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, February 12, 2015

Sebuah Kehidupan

Assalamualaikum.

Kalau duduk sesaja mula la fikiran menerang. Ingat lagi kalau dulu2, nak tido mesti rapi & teratur. Kira paling busuk perangai pun mesti pi toilet dulu buang air basuh kaki baru tido. Bantal susun dulu dan paling utama bantal untuk tutup telinga wajib ada. Kalau xde bantal/apa2 tutup telinga xbole tido. Bukan sebab bising tapi sebab dah biasa kena tutup telinga. Perangai tu bawak sampai lah kawen.

Alih2 bila ada rezeki anak. Berubah 360 rasanya. Kelakar pun ada. Asal letak kepala je lesap. Kepala tak payah beralas bantal pun boleh tido. Paling utama waaah tetiba kau telinga xpayah tutup apa2 pun tetap selamat!! Haha

Gitu lah sebuah kehidupan. Sekelip mata je macam2 bole berlaku. Hidup kita mungkin xkan sama macam orang. Kita tetap akan nampak life orang lain best pada kita. Aku ni selalu je terbabas. Macam Hairul selalu sound, jangan membanding2 boleh tak! Sekali kena sound sekali cebek. Pastu insap la beberapa bulan pastu tersasar balik. Haish! Apa pun bersyukur lah dengan apa yang ada dan dengan orang sekeliling yang sentiasa mengingatkan kita tentang sesuatu.

Terima kasih suami
Terima kasih keluarga
Terima kasih kawan-kawan

Notakaki: apalah lah yang aku merepek memalam ni kan
>

posted from Bloggeroid
Post a Comment