Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, December 31, 2014

Chiffon Crepe Shawl Murah


YEAR END SALE!! 🎉🎉

Chiffon Crepe Shawl 

✔ Tidak licin
✔ Mudah bentuk
✔ Selesa dipakai

Normal price: 1 pc RM 30 (exc post)
👍NOW 1 pc RM 28 (exc post)

Normal price: 3 pcs RM 28 (exc post)
👍NOW 1 pc RM 26 (exc post)

Jom beli sekarang!!

SMS/ whatsapp: 012-2626034

#sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #shawl #chiffoncrepe #chiffoncrepeshawl #chiffoncrepemurah #tudungmurah #bazaarpaknil #igshop #instaig

Tuesday, December 23, 2014

13122014 Selamat Pengantin Baru Hazri & Azhana

Alhamdulillah dengan sekali lafaz kawan baik aku si Jeri dah menjadi suami orang. Terasa macam tengok adik sendiri menikah. Aku pulak yg seronok semacam.

Jeri dan isteri kedua²nya adalah sahabat aku. Alhamdulillah hubungan yang dah lama terjalin berakhir di jinjang pelamin. Ramai jugak yang xtahu diorang bercinta dan ramai jugak yang muskil bila ada terserempak diorang di luar. Apa pun diorang mmg low profile dan hny rakan terdekat yang tahu ;)

Semoga korang bahagia hingga ke akhir hayat!! 

#weddingjeriana



Friday, December 12, 2014

Renungan Jumaat - 3 Prinsip Hidup

Alhamdulillah diberi peluang mendengar super senior berkongsi prinsip hidup dia.  

3 Prinsip

  • Jangan mudah menangis
  • Tahan sakit
  • Kuat semangat

Yang baik kita jadikan teladan, yang buruk kita jadikan sempadan.

Wednesday, December 10, 2014

4/12/2014 Selamat 8 Bulan Muhammad Izz Fahim Rizqi Mohammad Hairul

Alhamdulillah Izz dah masuk 8 bulan.  Duk rasa macam baru lagi bersalinkan dia.  Typical ayat mak mak.  Huhu~

10 Progress Izz setakat hari ini:-


1. Dah tumbuh gigi.  Baru terasa atas dan bawah.



2. Dah bole merangkak dan meniarap dengan begitu tangkas.  Pantang lepa dah hilang berdesup.



3. Dah pandai menjerit aka mengamuk klu lambat suap dia makan, lambat buat susu & lambat bagi apa dia nak.  Haiyaaa!!


4. Demam 3 serangkai.  Demam+Batuk+Selsema sampai tekak kena infection =( Apapun syukur setakat ni Izz baru demam 3x






5.  Jadi mangsa buli pakcik makcik


6.  Obses dengan kotak.  Obses nk memunggah barang kekdahnya.






7. Bole duduk bersila.  Baby mgkn biasa duk mcm ni tp ktorg rasa itu cute sgt!






8.  Perkataan pertama adalah Buah.  Sebab dr lahir H duk menyebut ke dia boowaah boowaah.  Motip laki aku? Dia kata saje!! Huh

9.  Bole sebut mama, dada.  Malangnya ktorg nak dia sebut Mommy Daddy =D 

10.  Dah pandai pilih orang.  1st priority Mommy, Nekma, Daddy and the list goes on.  Kalau mommy ada mmg kim salam jela org lain sbb dia mmg menangis klu kena pass.  Xtau nak bangga ke x.  Mommy nk pi toilet pun susah Izz oiii