Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, October 01, 2014

Birthday 27 September 2014 Part 2 - JJCM Chicken Rice Guy

Alhamdulillah birthday kali ni kita repeat CRG (Chicken Rice Guy) lagi.  Yeaaa mari lah kita makan apa yang belum cuba lagi.  Tapi takde rezeki Duck Rice takde.  Sob sob sob


TQ Linda suprisekan birthday cake



Apa nak nama kek ni susah benar nak nyebutnya.
Yang aku ingat cheese cake je lah



Birthday Chong-owner CRG (husband Linda) 23 Sept.
So kita celebrate sekali lah ;)  September baby yooo!!



Ni lah linda.  Linda ni make up artis jugak.  So sesapa nak hire untuk dinner ke, wedding ke, enggagement ke sila lah contact beliau ye.  Instagram lin_elier

Kami kenal dari sekolah rendah masa sesama sekolah di
Sek Rendah Sultan Ismail Kemaman



Fahim tak kelip tengok aunty comel ye. 


Ni lah hidangan untuk kali ini yang kitaorang ambil.
Nasi ayam CRG, Mee kicap (wantan mee),
Wantan, Laici kang & Teh ais



Wantan yang sangat sedap sebab bila ada orang order baru dia balut.
Gambar senget benget



Mee kicap (Wantan Mee).  Aku tak tau lah kat tempat lain tapi ni 1st time aku
makan wantan mee ada macam isi ayam kat atas tu.  Sedap!!



Disebabkan kali ni agak bersilat dengan si kecik.   Makanya ni je lah gambar² yang dapat ambil.  Mungkin next time dapat jumpa geng SRSI yang lain pulak kat sini kan.