Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, September 19, 2014

JJCM - Big Brother Seksyen 7 Shah Alam

JJCM (Ju Jalan Cari Makan) ^_^

Lokasi:
Seksyen 7 Shah Alam

Alamat:
Big Brother Restaurant & Grill
Kategori: Restaurant, Steakhouse, Burgers.
12-14 Jalan Plumbum N7/N (Seksyen 7), Shah Alam, Selangor, Malaysia


Plan asal nak CRG (Chicken Rice Guy).  Aku pun whatsapp lah si Linda co-owner CRG tu, skali dia kata CRG tutup masa hari Malaysia lepas.  huhuhu~ frust acik.  Makanya divert lah ke kedai lain.


Boleh tahan menu-menu di kedai ni tapi semuanya western lah.  Portion besar dan sesuai dengan harga.  Kut! tapi air je la mahaaaaallll nau!!  Kedai agak selesa dan lengkap dengan surau.


Cons;
- Kedai agak panas walaupun ada aircond dan kipas
- Servis agak lambat (mommy kehausan ayaq lambat sampai)
- Harga air terlalu mahal



Ni antara yang kitaorg order.
Baked Cheese Rice




Big Brother Special Fries




Bolognese Spaghetti



Tak ingat apa ke nama tapi combination 7up, lemon & nenas




Mommy & Izz




Daddy!
Post a Comment