Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, August 15, 2014

Selamat Hari Raya ♥ Maaf Zahir Batin

Assalamualaikum,


Tu diaaaa 19 Syawal baru nak ucap selamat hari raya.  Parah betul lah macam dia sorang je jadi mak sampai tak dan nak buat apa langsung.  Huhu~

Sebelum blog ni makin bersawang, berlalang dan terus berkubur elok la tuan punya badan ni ucap 


SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN


Maklumlah sejak² berkecimpung dalam meniaga handbag ni tak menang tangan.  Bukan tak menang tangan orang membeli tapi tak menang tangan nak mengupdate koleksi di instagram sinun.  Pada yang berminat meh la jengah Instagram: kotak_juju


Jom lah nak belanja gambar² raya (mostly gambar dah basi sebab dah up di Instagram)


Suke tengok bila Izz senyum senget. hahaha lawak


Depan gate rumah tokwan.  Go green!!



Suke dua beranak tu ye.  Mommy tumpang sengih je la




 Ni lah rumah tokwan kita! Rumah tok uban Izz


Ni lah tokwan tersayang.  Semoga sentiasa diberi kesihatan yang baik.



Ni bergambar sebelum nak direct balik ke Kuala Pilah.
Beraya belah kampung daddy pulak


Sepagi di Kg. Pelangai Kolo Pilah


Post a Comment