Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Saturday, August 23, 2014

Beraya di Rumah-rumah Sahabat

Assalamualaikum.

Alhamdulillah tahun ni dapat berjalan raya di rumah² sahabat.
  1. Rumah Syera - Seremban

    Dah alang² balik beraya di Kuala Pilah tu, maka otw balik Rawang kita singgah je la beraya di rumah syera dulu.  Dapat lah aunty syera ni jumpa Izz Fahim.  Risau jugak dengan mak nandung ni, kang meleleh ayaq lioq anak.  Huhuhu~






  2. Rumah Rat - Gombak

    Asalnya ajak Rat mai Rawang.  Tapi rat counter pulak suh pegi Gombak. Yelah kan sebab masa aku pregnant hari tu dia dah turun Rawang kan. Tapi best lah pi Gombak sebab rat masak banyaaaaaaak! dan paling sedap di dunia =) hanya aku & rat yang faham caption tu.  heheheh~




    1. Rumah Hazlina - Sg. Buloh

      Rumah lin ni ala² pre-reunion.  Dapat jumpa geng² sekolah menengah Ibrahim, Sg. Petani dulu.  Pendek kata dapat jumpa NVgirls.  Kerlas uols, ktorg ada nama geng okeh!  Walaupun beberapa orang je yang dapat datang tapi best sebab kitaorg masih aktif berhubung di group whatsapp. Aku dapat jumpa Dyen & Asmawati jugak!! (nasib depa tunggu aku yang sampai lambat ni.  Jem serata tempat)  Kisahnya majlis rumah Rat & Hazlina adalah pada hari yang sama.
    Dengan Asmawati

    H & Hubs Asma


    Dengan Asma, lin & Dyen



    This entry is auto Publish Post ^_^V

    Post a Comment