Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, February 14, 2014

Pakej Bersalin di Gombak Medical Center (GMC)

Assalamualaikum.

Sekarang ni duk belek2 pamphlet pakej bersalin di GMC.  Semua nampak menarik je.  Mudah2an dipermudahkan semuanya.  Ameen~

Perasaan waktu ni sangat2 lah nervous.  Haish xtau nak cakap macam mana.  Mcm2 berlegar di fikiran daripada sakit contraction sampai lah ke penjagaan anak.  Risau.  Ke aku yang over fikir.  Chill sudah lah kan.  Aduhai~

Setiap bulan aku follow up dengan Dr. Hamiza.  Walaupun doktor ni bukan doc pakar tapi aku sangat selesa dengan dia.  Tak lokek kalau ditanya soalan hatta soalan bodoh skalipun.  Alhamdulillah.

Ni lah pakej yang GMC sediakan.

Post a Comment