Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Monday, December 02, 2013

Kucing Kami - Oyen & Anak-anak

Assalamualaikum.

Alhamdulillah 23/11/2013 hari tu aku dgn H dah dpt cucu =)

Even berita dah basi sebab aku dah rajin sangat update di insta dan blog kucingkami.com tapi mana lah tau masih ada yang belum dpt info ke kan.  Huhu~

Ktorg belum bagi nama lagi walaupun H sibuk la nak letak nama.  Aku cakap tunggu nampak jantina dulu sbb aku xmo jadi mcm kes si mikki.  Owner lama namakan dia nicky.  Ok fine, nicky nama manja utk nick tp xleh lah, bg aku nicky tu utk girl aje.  Kali ni kita buh nama melayu pulak lah.  Hehehe~

Post a Comment