Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Monday, October 21, 2013

Hotel di Muar - Inn Home Hotel

- Budget hotel
- Harga yang berpatutan
- Selesa (baru bukak 3 bulan) so semua pun baru je
- Terletak di tgh2 Pekan Muar


Hotel ni agak tinggi dan boleh nampak dari jambatan
tapi utk 1st timer ke Muar mcm aku, jenuh berpusing jugak la mencari



Mamat yang berdiri tu nama dia Izan, dia sgt frenly.
Dia yang pick up masa aku buat phone booking.


Kalau tak silap, bilik aku ni Deluxe Standard
(Weekend rate RM114)


Dapat berus gigi..huhu~
suke even tak pakai pun :)



Ni aku punya recommendations =)
wifi tip top..awesome!


Post a Comment